Portfolio i WordPress - Projekt 1 - 1. semester

PROJEKTFORMULERING

Opgaven består blandt andet i, at vi hver især skal udarbejde vores eget website, som er baseret på WordPress software, og som skal fungere som vores personlige præsentationsportfolio gennem hele uddannelsesforløbet. Vi skal også lave et eksternt link, der indeholder et HTML-site, vi selv har kodet. Sitet indeholder information om vores introtur samt et billede, der er sammensat af to forskellige billeder. Der blev også optaget en video, som også er blevet lagt ud på portfolioen.

De produkter, vi har udarbejdet i PhotoShop, Illustrator, HTML og CSS, skal være synlige på vores portfolio. Portfolioen skal gennem uddannelsen løbende opdateres.

Projektbeskrivelse af Portfolioprojekt.

PROJEKTETS FORLØB

I WordPress har jeg tilføjet sider samt ændret deres rækkefølge undervejs. Hjemmesidens forside er blevet sort og grå, og standardbilledet er skiftet ud med et af mine egne fotos. Der er blevet indsat den video, som blev optaget på vores introtur samt et HTML-site, der også omhandler vores introtur.

Billedet på, der viser gruppe 7, er et, jeg tog på introturen. Da jeg ikke selv var med på gruppebilledet, klippede jeg et gammelt foto af mig selv ud og satte det ind i midten af gruppebilledet. Dette blev lavet i PhotoShop. Laget med mig gjorde jeg lidt lysere.

FAGLIGT UDBYTTE

Det er begrænset, hvad jeg har lært i de første par uger. Projektet er også derefter.

I PhotoShop og Illustrator er det kun få værktøjer, jeg kan håndtere.

HTML samt CSS er jeg dog lidt bedre til.

Fremadrettede mål

En stor del af arbejdet skal lægges i PhotoShop og Illustrator, da de klart er mine svage punkter. Vi har fået nogle fine links, jeg vil studere nøje.

Med hensyn til HTML og CSS bruger jeg The New Bostons hjemmeside, hvor Bucky underholder og viser video-turtorials.

Redesign af introtur i HTML.

Portfolio i WordPress - samt introtur i HTML.

REDESIGN

Jeg har sat det hele i en masterDiv. Sitet er blevet stylet, så det står i midten af siden. Desuden holdes teksten indenfor billedets længde.