Pilus Hairdesign - Projekt 2 - 1. semester

PROJEKTFORMULERING

I denne opgave skal vi i grupper på 4-5 studerende lave et forslag til et website til en fiktiv frisør ved navn Pilus Hairdesign. Websitet skal laves fra bunden i HTML og CSS.

Det forventes ikke, at websitet har alt indhold med, og de grafiske detajler behøver heller ikke at være 100% færdige.

Projektbeskrivelse af websiteprojekt.

PROJEKTETS FORLØB

Klassen blev delt op i grupper. Vores var en 4-mandsgruppe, som bestod af Kristian, Elin Michael og mig. Det stod hurtigt klart, at vi var en gruppe, der var produktive. Alle fra gruppen udarbejdede et forslag til websitet i PhotoShop, som vi forelagde for hinanden. Det blev Elins udkast, vi arbejdede videre med. Vi var alle mere eller mindre med til alle dele af projektet. Alle billederne samt udkastet til websitet blev udarbejdet i PhotoShop. Logoet, som er Elins design, blev til i Illustrator. Websitet blev lavet fra bunden i HTML og CSS.

FAGLIGT UDBYTTE

Dette projekt gav mig en hel del i rygsækken. Da der var nogle, der havde en del erfaringer i PhotoShop samt Illustrator, synes jeg selv, at jeg rykkede en del fra start til slut.

Jeg er yderst tilfreds med mit udkast til et design til websitet, når man tænker på mit forrige arbejde i PhotoShop. Det færdige website, Pilus Hairdesign er efter min mening blevet rigtig godt. Der er selvfølgelig nogle ting, der kan udvikles videre på.

Redesign af gruppeprojekt i website - Pilus Hairdesign.

Gruppeprojekt i website - Pilus Hairdesign.

REDESIGN

I samarbejde med Elin har jeg givet lidt mere luft omkring logoet samt fået styr på marginen og paddingen, så teksten står lige under logoet. Logoet er rykket lidt ned, så det passer med, at det slutter inde i håret på kvinden i baggrundsbilledet.