Malawi Flashbanner - Projekt 3 - 1. semester

PROJEKTFORMULERING

Vi måtte selv danne grupper med 3-5 studerende i hver. Vi skulle lave tre bannere og en landingpage til et rejsemål. Websitet skulle laves fra bunden i HTML og CSS.

Projektbeskrivelse af websiteprojekt.

PROJEKTETS FORLØB

Eftersom vi denne gang selv måtte vælge, hvilke grupper vi ville danne, fandt vores gruppe fra projekt 02 igen sammen. Vi havde haft et godt samarbejde, og projektet var gået godt. Denne gang fik vi også Kiki med i gruppen. Gruppen bestod altså denne gang af Kristian, Michael, Elin, Kiki og mig. Endnu engang gik projektarbejdet godt. Alle deltog aktivt i projektet, og vi komplementerede hinanden godt ved at udnytte gruppens forskellige ressourcer og spidskompetencer. Logoet i bannerne er lavet i Illustrator, billederne er behandlet i PhotoShop, og selve animationen er udarbejdet i Flash. Vores landingpage er kodet i HTML og CSS.

FAGLIGT UDBYTTE

Mit mål i dette projekt var at lære lidt om Flash og deltage aktivt i gruppearbejdet. Og begge dele blev opfyldt. Gruppens 3. banner (300 x 250 px) lavede jeg Flash-delen til med ihærdig vejledning af Michael, som har et stort kendskab til Flash. Jeg mangler dog en del erfaring, før jeg kan sige, at jeg er god til Flash. For at finde et design til vores banner lavede alle i gruppen et eller flere forslag til et banner i PhotoShop. Igen blev størstedelen af Elins design brugt. Men næsten alle fik en bid af deres forslag med på et færdigt banner. Jeg lavede to forslag til et banner; et med størrelsen 930x180 px og et med størrelsen 300x250 px, og dem er jeg godt tilfredse med. Jeg synes faktisk, at mit kreative indre er ved at komme lidt frem til overfladen.

Redesign af gruppeprojekt i Flash - Malawi banner.

Gruppeprojekt i Flash - Malawi banner.

REDESIGN

På det første site er de tre links sat ind i hver deres div, og jeg har lavet større afstand mellem dem.